pátek 13. prosince 2013

PÁTEK S PŘEKVAPENÍM

Od rána sledovaly děti pod stromečkem 2 vánoční balíčky a protože nezmizely, tak jsme je poslední hodinu rozbalili. A to bylo radosti, z balíčků na děti vykoukly dřevěné kostičky stavebnice! Hurá jste museli slyšet do všech klatovských koutů. Usoudili jsme, že se nám středeční besídka tak povedla, že i Ježíšek nás za to odměnil a dárek nám dal dříve, abychom si ho užili.
I v prvouce se to hemžilo Vánocemi, uklízeli jsme hračky ho poliček a protože to většina dětí krásně zvládla v hodině, tak není úkol na úterý a ještě dostali 1 do notýsků. Kdo nestačil "uklidit" ve škole, dodělá doma a 1 bude později. Při čtení jsme se snažili o plynulost, jako když teče potůček. Nemusí to být rychle, ale už se snažíme slabiky vázat dohromady, trénujte ve Slabikáři i na kartách.
Opět jsme o přestávce mlsali, ale dnes s našimi Lucinkami, které slavily svátek! S cukrovím budeme pokračovat v pondělí.

Připomínka v pondělí jdeme cvičit na trampolínky (9.30 - 10.00), kdo by přišel později do školy ( třeba od lékaře), tak na nás počká v 1. B a my si jej tam po návratu vyzvedneme.

Pro marody:Slabikář do str. 12, karta ke Slabikáři č. 3
                  matematika str. 50/1, 2, 3, 4
                                          51/1, 5
                                          52/1, 2, 3, 4, 5
                  malá zelená písanka str. 7
                  fialové cviky - písmenko t ( některá písmenka jsme zatím přeskočili, aby to souhlasilo s malou písankou)

Krásný třetí adventní víkend.

Žádné komentáře:

Okomentovat