středa 14. května 2014

STŘEDA S PÍSMENKEM c

Dnes jsme psaní věnovali opakování tvarů velkých písmen, psaní diktátu 3 vět a nácviku nového písmene - malého c. Při čtení jsme zopakovali čtení skupin di,ti,ni - děti si vedly dobře - mají pěkné známky v notýsku. Známky z opakování prvouky jsem do notýsků nepsala, ale poslala jsem práci domů. První červená známka nahoře je za první stránku práce a druhá - za stranu druhou. V matematice stále počítáme příklady na +- do 20.
Ve třídě se dnes u několika dětí objevilo zčervenání tvářiček a vyrážka na nich - průvodní znak 5. dětské nemoci. Rodiče si je odvedli z vyučování domů. Buďte, prosím, ohleduplní k ostatním dětem a rodičům a při pochybách raději kontaktujte svého pediatra. Děkuji za všechny.
V notýsku je vložen lístek s informacemi ze školní jídelny - nový způsob objednávání a omlouvání obědů. Při nejasnostech se zastavte v kanceláři jídelny.
Dále je nalepen lístek s informacemi o akcích :
20.5.2014 - focení tříd, cena třídní fotky - 30,- Kč, možno udělat i skupinku - 15,-. Prosím, uveďte, kolik skupinových fotek si může vaše dítě nechat udělat - zapište do notýsku. Děkuji!
23.5.2014 - divadlo, cena 40,-( Jiří Trnka - Zahrada)

ÚKOLY: PL - psaní "kaktus"(jen horní část stránky - někdo má hotovo ze školy)
               S - číst 102,103

Hezký den.

Žádné komentáře:

Okomentovat