středa 16. dubna 2014

STŘEDEČNÍ VELIKONOČNÍ UČENÍ

Nejprve chci poděkovat všem rodičům, kteří si udělali čas na své děti a v úterý se zúčastnili třídní schůzky, kde jsme si povídali o výsledcích školní práce žáků 1. C.
Dnes, ve středu, přišli za námi starší kamarádi z 9. C , kteří si připravili pro prvňáky různé předvelikonoční úkoly - bylo v tom učení, ale i zábava. Myslím, že se to dětem moc líbilo, domů si odnesli mnoho materiálů.
Společně jsme pak vyráběli velikonoční dekoraci, na kterou nám jedna maminka věnovala krásné malé pletené čepičky s bambulkami. Vajíčkům to opravdu sluší!
Konkrétní úkoly na volné dny jsem nezadala, ale dětem jsem doporučila čtení textů s písmenkem řŘ , dala jsem jim také karty ke slabikáři a ve fólii příklady na + - do 10. Materiálů k procvičování mají tedy dostatek, ale udělat vše, není opravdu potřeba!!

Ještě jednou píši info o akcích v týdnu po Velikonocích:
    v úterý 22.4.2014 - není dělené vyučování - škola je pro všechny od 8.00 do 11.45, věci podle rozvrhu

   ve středu 23.4.2014 - není dělené vyučování - škola je pro všechny od 8.00 do 11.45, bude projektový den - Den Země, doporučuji vhodný oděv a obuv pro pobyt venku, část dne budeme ve škole a pak vyrazíme ven, s sebou penál, notýsek, svačinu a pití. Pokud bude vytrvalý déšť, provedeme nácvik třídění odpadu ve škole.

Přikládám fotky z dnešního dne:












Přeji krásné velikonoční svátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat