pátek 12. června 2015

SPORTOVNÍ TÝDEN

Tento týden byl ve znamení pohybu. Byli jsme skotačit na trampolínkách a vybraní sportovci měli školní lehkoatletický trojboj. Hoši se umístili na prvním a třetím místě a v děvčatech jsme obsadili místo druhé - moc blahopřejeme!!
Středeční skotačení si všichni velice užili, je to akce, na kterou chodíme již pravidelně a děti jsou moc spokojené. Cvičí opravdu s maximálním nasazením a paní cvičitelka je chválí. Nasazení a spokojené tváře jsou vidět i na fotkách.

V posledním celém týdnu našeho kratšího školního roku nás také čeká mnoho činností ve škole i mimo ni.
Pondělí - je normálně škola podle rozvrhu s děleným vyučováním, rozdělení výkresů a školních prací, odnesení kufříků, potřebují 2 velké igelitové tašky.
Úterý - nakoupení sady malých sešitů pro 3. ročník, ten den si donesou 51,- Kč, při tělocviku bude odvetný turnaj ve vybíjené proti 2.B.
Středa - shlédnutí ukázky sokolnictví na školním hřišti( Vodojem ), cena 50,- Kč, douklizení věcí dětí ze třídy, opět donést velkou igelitku.
Čtvrtek - není již dělené vyučování, všichni mají školu od 8.00 do 11.45. Ráno se v 7.55 sejdeme v šatně a půjdeme na Hůrku, kde posvačíme - děti si mohou z domova donést buřtíky na opečení (ohniště a dřevo bude připraveno), zahrajeme si soutěživé hry a zazpíváme si. Po návratu půjdou družinové děti s paní vychovatelkou na oběd. Děti, které do družiny nechodí, půjdou na oběd samostatně nebo odejdou domů - jako běžně.
Doporučuji vhodné oblečení a obuv pro pohyb v přírodě, pláštěnku a kšiltovku, s sebou pití, svačinu (buřtíka), drobné kapesné.
Pátek - vyrazíme na zmrzlinu (donést si z domova penízky) a na klatovské náměstí, kde bude probíhat již tradiční akce Na jedné lodi. Spolužáci zpěváčci dostali dnes od paní učitelky Honzíkové lístek s informací o jejich vystoupení na této akci.

Přeji pěkný víkend.









Žádné komentáře:

Okomentovat