úterý 10. září 2013

DEŠTIVÉ ÚTERÝ

Deštivé úterý jsme zahájili kontrolou úkolu - všechny děti měly úkol napsaný poměrně hezky, jen dbejte, aby písmenka vedla vždy od linky k lince. Hráli jsme hru Hláska A nás probudí(pokud slovo začíná na A, tak děti zareagovaly, pokud začíná jinou hláskou, tak spíme). Skládali jsme písmenka A a na lavici, bojujeme s jejich vyndaváním z okének, asi budeme potřebovat pinzetky.
V matematice jsme počítali do 2. Děti mají v matematice úkol, na stránce s 1a2  nakreslit podle zadání sluníčko, dva perníčky. 
Hodně jsme si zase povídali, aby některé děti neměly ostych mluvit nahlas. Zkoušeli jsme dělit slova na slabiky (hřbet ruky dát kousek pod bradu a při mluvení brada ťuká slabiky do ruky) - toto všem poměrně jde. Na závěr dnešního dne jsme zpívali a hráli hry.
V notýsku mají lístek s nabídkou Vánočního focení ve škole (bude 3.10.2013), zítra dětem označím do rozvrhu v notýsku, jak mají dělené vyučování a nalepím info o první společné návštěvě divadla(1.10.2013,vstupné bude 30Kč - prosím přinést předem).
Přeji všem poklidné deštivé odpoledne.

Žádné komentáře:

Okomentovat