středa 25. září 2013

OCHOČÍME SI BLEŠKY

Při tělocviku jsme si dnes hráli na cirkus a naše blešky - míčky jsme učili různým kouskům. Děti při tom běhaly, skákaly po jedné noze i snožmo, cválaly, prostě skotačily a užívaly si velkého prostoru a volného pohybu.
Ale dnes také bylo učení, prověřila jsem čtenářský úkol - někomu se začalo plést a-e!! Pozor, doma stále sledovat co čtou a opravovat !! V matematice stále počítáme do 5 i s 0, to vcelku dětem jde, někdo při hodině pracoval velmi pomalu a má tedy něco ze školy doplnit doma!
Domácí úkoly:  Matematika str.12/3, 4(dělat tolik, kolik je číslo pod obrázkem)
                        Pracovní sešit Živá abc: str.9/2(číst "věty" o dětech, místo velkého písmene čteme jméno kluka/dívky, příklad Adam povídá o letadle/  Alena stojí u okna), dbejte na správnou výslovnost a-e, někomu tyto hlásky zní  velmi podobně!
                        Uvolňovací cviky: str. 10/ 1. a 2. řádek - Píšu, píšu, vejce, pro našeho strejce.  Tah pastelkou začínat nahoře a směřovat vlevo, jedna říkanka = 1 vejce, můžete pro zábavu střídat pastelky.
Všem rodičům, kteří projevili zájem o školní divadlo - děkuji, za podporu školních aktivit ke 150. výročí školy. Lístky objednám a po za placení předám( na schůzce 2.10. nebo pošlu po dětech).
Hezké odpoledne!

Žádné komentáře:

Okomentovat