středa 11. září 2013

STŘEDEČNÍ ŘAZENÍ

Dnes jsme se při tělocviku naučili řadit podle velikosti, procvičovali jsme pojmy před, hned před, za , hned za, větší , menší. Bylo při tom plno veselí.
V matematice jsme si pověděli pohádku O 3 prasátkách, foukali jsme jako vlk a hlavně jsme počítali do 3. Děti mají úkol v matematice na straně 6, cvičení 3 - dokončit ( namalovat podle zadání u obrázků 3 hvězdičky, 2 okénka, 3 houby, 2 kola, 3 mraky). V sešitě s uvolňovacími cviky procvičit volné zápěstí - slepička zobe, strana 4.  DRŽENÍ TUŽKY!!!   Oba úkoly mají označeny puntíkem.
Do notýsku jsem nalepila lístek s info o divadle, peníze můžete posílat po dětech a v již nalepeném rozvrhu na 1. straně notýsku jsem označila 1/2 vyučování.  Hodina, která je škrtnutá, se vašeho dítěte netýká. Doufám, že jsem všem vašim požadavkům vyhověla.
Závěrem vás žádám o pomoc při hledání tyrkysové flaušové mikiny Daníka H., který si ji včera ráno odložil v šatně a při odchodu z družiny ji nemohl najít. Možná ji někdo jiný omylem odnesl domů v domnění,že je to jeho. Naštěstí ji má Daník podepsanou. Předem děkuji za spolupráci.
Přeji poklidný zbytek dne.

Žádné komentáře:

Okomentovat